Sijaishuollon juhlapäivänä 18.2.2022 juhlistetaan sijaishuollossa asuvia tai asuneita lapsia ja nuoria sekä heistä välittäviä henkilöitä

Pesäpuu on mukana juhlistamassa Care Day’ta eli sijaishuollon juhlapäivää 18.2.2022. Tapahtuma järjestetään Suomessa kolmatta kertaa. Juhltatunnelmia voi seurata Care Dayn Facebookista ja Instagramista.

Pesäpuun on mukana myös laajassa yhteistyössä järjestetyssä sijaishuollon seminaarissa. Seminaari on kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa mukaan! Seminaari on 18.2. klo 12–16. Seminaariin pääset mukaan täältä.

Pesäpuu kutsuu kaikki järjestämään sijaishuollon dialogeja juhlaviikolla 14.–18.2. Dialogeissa katse käännettään tuleville hyvinvointialueille. Dialogin avulla on mahdollisuus käydä rakentavaa keskustelua ja lisätä yhteistä ymmärrystä tulevaisuuden sijaishuollosta hyvinvointialueilla. Dialogit auttavat yksilöitä, yhteisöjä ja muita aiheesta kiinnostuneita toimijoita toimimaan toivotun sijaishuollon tulevaisuuden puolesta.
Pesäpuu tarjoaa dialogin järjestämisen tueksi valmiit materiaalit ja mahdollisuuden yhteisölliseen ja yksilölliseen tukeen.
Dialogeista koostetaan kaikille julkinen ja avoin materiaali kehittämis- ja vaikuttamistyön tueksi. Materiaali toimitetaan kaikille hyvinvointialueiden valmistelijoille ja päätöksentekijöille. Varmista, että teidän ja teille tärkeiden ihmisten ääni kuuluu myös tässä  kokonaisuudessa järjestämällä dialogi. Lue lisää ja ilmoittaudu dialogin järjestäjäksi! Lisää tietoa dialogeista löydät täältä.


Lisätietoja sijaishuollon juhlapäivästä löydät täältä.