fbpx

Kampaamo Hinni – Parturi-kampaamo ja kauneuspalvelut

Kampaamo Hinni on Jyväskylässä Vaajakoskella toimiva parturi-kampaamo, joka tarjoaa myös kauneus- ja kosmetologipalveluita.

​Hinnin palveluihin kuuluvat mm. hiustenleikkaukset, hiusten energialeikkaukset, värjäykset, erilaiset hiushoidot, intialainen päänhieronta, rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset teippi- tai ompelutekniikalla, hääkampaukset, meikit, värianalyysit, hennatatuoinnit, ripsienpidennykset, sekä laajat ekokampaamopalvelut sisältäen ekologiset savi-sooda-vaalennukset. Hinnistä saat myös kosmetologin palveluita, kuten timantti- ja luksuskasvohoitoja, jalkahoitoja ja sokerointia, tammikuusta alkaen lauantaisin myös klassista hierontaa.

Hinnin tiloissa toimii useampi yrittäjä omine vahvuuksineen ja osaamisalueineen palvellen yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Hinnissä on mukava ja leppoisa tunnelma ja mahdollisuus saada saman katon alta useampi palvelu. Hinnistä on saatavana myös laaja valikoima hiustenhoitotuotteita erilaisiin hiuspohjan ongelmiin ja eri hiuslaaduille, myös ekologisin vaihtoehdoin, sekä luonnonmukaisia Bohon meikkejä.

Pesäpuun toimintaa Kampaamo Hinni tukee joulukuussa 2018 sijaishuollosta itsenäistyvien nuorten toimintaan lahjoittamalla.

Kampaamo Hinni

Vesmannintie 6 40800, Vaajakoski

Puh. 0400 41 71 75

https://www.kampaamohinni.fi/ (sis. nettiajanvarauspalvelun)