Sijaishuollon haastekisa

Sijaishuollon haastekisassa etsitään ratkaisuja lastensuojelun sijaishuoltoon liittyviin haasteisiin.

Haastekisaan ilmoittautuminen on avoinna 16.11. saakka. Haastekisan voittaja julkistetaan Sijaishuollon juhlapäivän seminaarissa 19.2.2021.

Lastensuojelun sijaishuollossa asuvilla ja asuneilla noin 15–29-vuotiailla nuorilla, sijaissisaruksilla ja sijoitettujen lasten kotiin jääneillä sisaruksilla sekä alan ammattilaisilla on mahdollisuus kolmen kuukauden ajan kehittää uudenlaisia ja innovatiivisia ratkaisuja yhteisesti tunnistettujen haasteiden ratkaisemiseksi.

Nuorten haastekisan voittajatiimin kaikki jäsenet palkitaan uusilla älypuhelimilla (yhden puhelimen myyntihinta yli 500 euroa) ja ammattilaisten haastekisan voittajatiimin jäsenille on omat palkinnot.

Haastekisaan osallistuminen ei edellytä erityisosaamista. Riittää, että on kiinnostusta olla mukana ratkaisemassa lastensuojelun sijaishuoltoon liittyviä haasteita. Haastekisan aikana tiimejä autetaan ja tuetaan omien ratkaisujen kehittelemisessä.

Lue lisää haastekisasta täällä.