Suomen järjestyksessään toinen ruotsinkielinen PRIDE-valmentajakoulutus on käynnistynyt Ahvenanmaalla

Finlands första svenskspråkiga PRIDE utbildning för familjehemsutbildare hölls år 2014. Med start i mars år 2023 ordnar Pesäpuu i samverkan med Rädda Barnen och KST (Kommunernas socialtjänst k. f) Finlands andra utbildning på Åland. “Vi är så taggade och glada!”

Suomen ensimmäinen ruotsinkielinen PRIDE-valmentajakoulutus pidettiin vuonna 2014. Suomen toinen ruotsinkielinen valmennus on nyt käynnistynyt Ahvenanmaalla yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n ja Ahvenanmaan sosiaalitoimen kanssa. Kouluttajina toimivat Janina Björni ja Pirkko Teir.

Pesäpuussa ollaan innostuneita ja iloisia asiasta. On hienoa, että myös ruotsin kielellä saadaan koulutettua PRIDE-valmentajia.

Tutustu PRIDE-valmentajakoulutukseen täällä.