Sijaisvanhemman saappaissa – Sanna Männyn upea kertomus sijaisvanhemmuudesta on julkaistu

Sanna Mänty, sijaisvanhempi ja PRIDE-valmentaja, on kirjoittanut elämänmakuisen ja rehellisen kertomuksen sijaisvanhemmuudesta. Sijaisvanhemman saappaissa -julkaisu on tuotettu yhdessä Pesäpuu ry:n kanssa.

Julkaisu on tarkoitettu tueksi ja lisämateriaaliksi sijaisvanhemmuudesta kiinnostuneille, sijaisvanhemmille ja perhehoidon työntekijöille. Lisäksi se sopii hyvin luettavaksi myös muille vanhemmuuden teemoja pohtiville henkilöille, kuten vanhemmille ja vanhemmuuden parissa työskenteleville.

Julkaisu on kaunis, puhutteleva ja aito kuvaus yhden ihmisen polusta sijaisvanhemmaksi sekä kiinnostava katsaus perhehoidon arkeen niin kodin piirissä kuin lapsen vanhempien ja sosiaalityön ammattilaisten kanssa toimiessa. Lisäksi se sukeltaa syvälle myös vanhempana olemisen teemoihin parisuhdetta ja omaa elämäntarinaa unohtamatta.

Pääset lukemaan julkaisun täällä.

Tutustu Pesäpuun perhehoidon kehittämistoimintaan täällä.