Kerro lastensuojelusta oppilaille – valmis oppituntipaketti ala- ja yläkouluun Care Dayn kunniaksi! 

Puhuttaisiinko lastensuojelusta? Viime vuonna hurjan suosion saanut Lastensuojelu-oppituntipaketti on jälleen saatavilla. Opettajat ja muut koulun aikuiset voivat ilmoittaa luokkansa mukaan tärkeän aiheen pariin!
Lastensuojelu on tärkeä yhteiskunnallinen aihe, ja se myös koskettaa omakohtaisesti monia koululaisia. Siksi Pesäpuu ry:n Sisukas-toiminta on tuottanut teemasta ilmaisen, valmiin ja selkeän 90 minuutin oppituntipaketin monipuolisine opetusmateriaaleineen ja tuntisuunnitelmineen koulujen käyttöön Care Dayn, eli sijaishuollon juhlapäivän, kunniaksi.
Materiaali on suunnattu 5.–9.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Sen tarkoituksena on jakaa tietoa lastensuojelusta ja sijaishuollosta sekä hälventää lastensuojeluun liittyviä leimoja.
Opettajat ja muut koulun aikuiset voivat ilmoittautua mukaan luokkansa kanssa pe 10.2. mennessä osoitteessa https://bit.ly/careday-oppitunnit2023.