Älyä tunteet -menetelmä tueksi turvakotien henkilöstölle

Turvakotien henkilöstölle järjestettiin marraskuussa Pesäpuun koulutus Älyä tunteet -menetelmästä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n tilaamana. Paikalla oli turvakotien henkilöstöä laajasti ympäri Suomen. Ammattilaisia pohdituttivat lasten kokemat vaikeat ja vahvat tunteet sekä niihin liittyvän haastavan käyttäytymisen kohtaaminen. Älyä tunteet -menetelmä tarjoaa konkreettisen työvälineen lasten tunne- ja itsesäätelytaitojen äärelle.

Älyä tunteet -menetelmän avulla voidaan auttaa lapsia säätelemään haastavien tilanteiden nostattamia tunteita ja toimimaan viisaalla tavalla sekä vahvistamaan kannustavaa sisäistä puhetta sekä selviytyvyyttä stressitilanteissa.

Tutustu Älyä tunteet -menetelmään tästä.
Tutustu Pesäpuun tarjoamaan Älyä tunteet -koulutukseen tästä.
Tutustu Älyä tunteet -tuoteperheeseen Pesäpuun verkkokaupassa tästä.