Nuorten harrastusryhmä starttaa elokuussa Tampereella

Pesäpuu ry:n UP2US-hanke järjestää yhteistyössä sosionomiopiskelijoiden kanssa harrastusryhmän 18−25-vuotiaille sijaishuollosta itsenäistyneille nuorille. Ryhmän tarkoituksena on kokeilla yhdessä erilaisia harrastuksia nuorten omien toiveiden mukaisesti. Luvassa on yhdessäoloa, vertaisuutta ja mukavaa tekemistä arkeen. Parhaimmillaan ryhmä voi auttaa löytämään omia vahvuuksia ja synnyttää kipinän jonkin harrastuksen jatkamiseen. Harrastusryhmän tapaamisten päättyessä pohditaan ryhmäläisten kanssa yhdessä, miten harrastuksia on mahdollista jatkaa tulevaisuudessa.

Harrastusryhmä on osa toiminnallista opinnäytetyötä, joka tutkii jälkihuoltoikäisten nuorten antamia merkityksiä harrastamiselle sekä nuorten kokemuksia ja ajatuksia harrastusten kokeilemisesta osana vertaisryhmää.

Ryhmän tapaamiset ovat torstaisin 19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9., 23.9. ja 30.9. ja ne sijoittuvat ilta-aikaan. Ensimmäisessä tapaamisessa syödään yhdessä ja suunnitellaan samalla, millaisia harrastuksia syksyn aikana tullaan kokeilemaan. Ensimmäinen tapaaminen on 19.8. klo 17 alkaen Pesäpuu ry:n Tampereen toimistolla osoitteessa Hämeenkatu 14 C 25. Muiden tapaamisten tarkemmat kellonajat ja sijainnit selviävät myöhemmin harrastusvalintojen tarkentuessa.

Harrastusryhmään osallistuminen on maksutonta. Pesäpuu ry kattaa matkakulut, välipalat ja harrastuskokeiluihin liittyvät kulut. Ryhmään mahtuu 8 henkilöä. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu 18.8. mennessä täällä. Vinkkaa ryhmästä tuntemillesi nuorille Pirkanmaan alueella!

Lisätietoja: Milja Kaijanen, p. 041 730 4797 (myös Whatsapp), milja.kaijanen(at)pesapuu.fi.