Salapoliisiuutiset 2/2021

Salapoliisiuutiset 2/2021: Läheispäivä

Salapoliisi Mäyrän johdolla vietettiin salapoliisipäivää ensimmäistä kertaa videovälitteisesti ja etänä. Tällä kertaa lasten kanssa käsiteltiin läheissijoitukseen liittyviä asioita ja uuteen paikkaan muuttamiseen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Päivä oli Mäyrän mielestä hauska ja iloinen, vaikka alussa Mäyrää kovasti jännittikin videon välityksellä puhuminen. Lapset auttoivat salapoliisi Mäyrää monissa asioissa ja antoivat hyviä neuvoja siitä, miten muuttaminen ja kotiutuminen uuteen kotiin parhaiten onnistuu.

Salapoliisiuutisissa kerrotaan Salapoliisitoiminnan eli 6–12-vuotiaiden lasten kanssa tehtävän kehittämistyön kuulumisia ja se ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lue uusimmat Salapoliisiuutiset täältä. Numero on luettavissa myös englanniksi, Detective news.

Aiemmat Salapoliisiuutiset:
1/2021
3/2020
2/2020
1/2020