Kirahvit – Kurkistuksia pienten lasten kanssa tehtävään lastensuojelun kehittämistyöhön

Voivatko myös ihan pienet lapset olla kehittämässä lastensuojelua? Kyllä voivat!

Kehittämistyö 3–5-vuotiaiden lasten osallisuuden vahvistamiseksi lastensuojelun perhehoidossa aloitettiin Pesäpuussa vuonna 2017 ja sitä on tehty yhteistyössä monien eri kumppanien kanssa. Nyt julkaistavassa Kirahvityön kirjoituskokoelmassa kurkistetaan millaista kehittämistyö pienten lasten kanssa on ollut ja mitä lapset ovat opettaneet aikuisille. Julkaisussa pohditaan pienten lasten osallisuutta ja  kehittäjäkaveruutta sekä kuvataan miten kehittämistyötä on konkreettisesti tehty niin taidelähtöisen filosofoinnin, leikin kuin valokuvauksenkin avulla.

Julkaisun sähköinen versio on maksuton ja luettavissa täältä.
Julkaisu on myös ostettavissa painettuna versiona Pesäpuun verkkokaupasta.