Syksy vietetään rakkauden äärellä

Pesäpuun 20-vuotisjuhlavuoden juhlistaminen jatkuu yhdessä lastensuojelun piirissä olevien lasten, nuorten ja perheiden sekä kumppanien kanssa. Syksy sisältää useita tapahtumia, joissa pohdimme rakkauden merkitystä lastensuojelussa. Tämän lisäksi julkaisemme verkkosivuillamme joka toinen viikko yhteistyötahojemme tuottamia, juhlavuoden teemaan liittyviä blogeja. Kaikki tapahtumat löytyvät täältä ja ja blogit täältä.

Juhlavuoden suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Suojelijan keväinen tervehdys avasi juhlavuoden tammikuussa.

Juhlavuoden teemalla, Tekoja – Rakkaudesta lapseen, tahdomme herätellä lastensuojelun ammattilaisia ja toimijoita tarkastelemaan toimintaansa ja työtään välittämisen kautta. Haastamme kaikki mukaan luomaan rakkauden tekoja, joilla tuetaan ja edistetään lasten hyvinvointia. Jaa tekosi kanssamme tunnisteella#Rakkaudestalapseen!