Tasavallan presidentin tervehdys avasi Pesäpuun juhlavuoden

Tänä vuonna juhlistamme järjestömme 20-vuotista taivalta teemalla Tekoja – Rakkaudesta lapseen yhdessä lastensuojelun piirissä olevien lasten, nuorten ja perheiden sekä kumppaniemme kanssa. Juhlavuoden avaa vuoden suojelijamme tasavallan presidentti Sauli Niinistön tervehdys. Lämmin kiitos presidentille muistamisestamme!

Tekoja – Rakkaudesta lapseen -teeman kautta tahdomme nostaa esiin rakkauden lastensuojelussa ja synnyttää keskustelua sen merkityksestä sijaishuollossa. Teeman tarkoituksena on herätellä lastensuojelun ammattilaisia ja toimijoita tarkastelemaan toimintaansa ja työtään välittämisen kautta. Vuonna 2019 haastamme siis kaikki mukaan luomaan ja jakamaan rakkauden tekoja, joilla tuetaan ja edistetään lasten hyvinvointia.

Tasavallan presidentin tervehdystä seuraa 20 yhteistyötahon blogikirjoitusta, jotka julkaistaan joka toinen torstai (kesätaukoa lukuun ottamatta) verkkosivuillamme että sosiaalisessa mediassa. Vuoden päätteeksi blogit kootaan julkaisuksi.