fbpx

Yöpuu Yhtiö Oy tukee sijaishuollossa asuvien nuorten itsenäistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä

Pesäpuun ja Yöpuun yhteinen tarina alkoi syksyllä 2018, kun Yöpuu Yhtiö aloitti lahjoittamisen keskisuomalaisten, sijaishuollossa olevien nuorten hyväksi. Boutique Hotel Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla, historiallisesti arvokkaassa kivitalossa osoitteessa Yliopistonkatu 23. Huomioiva palvelu, laadukas aamiainen, Ravintola Pöllöwaarin makumatkat sekä persoonallinen viinibaari täydentävät hotelliyöpymisen rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kulttuurikokemukseksi. Jokainen hotellin 26 huoneesta on uniikki ja erilainen.

Yhtiön toinen toimipiste Hotelli Verso sijaitsee vilkkaan kauppakadun varrella aivan Jyväskylän ytimessä. Verso aloitti toimintansa vuonna 2016, kun Yöpuun yrittäjät Ari Pärnänen ja Katriina Pilppula vuokrasivat entisen Jyväshovin tilat Kauppalaisseuran Säätiöltä. Versossa jatkuvat samat hotelliravintoloiden perinteet, joita perheyhtiön Hotelli Yöpuussa ja Ravintola Pöllöwaarissa on aina vaalittu. Palvelukulttuuri ja asiakkaan kuunteleminen ovat Yöpuun kaiken toiminnan kulmakiviä.

Yöpuu Yhtiö tarjoaa myös hotellipaketteja niin arkeen kuin juhlaan sekä kokoustilat ja -palvelut yritysten tarpeisiin. Yöpuun ammattilaiset suunnittelevat, valmistelevat ja toteuttavat esimerkiksi kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksen tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Yöpuu Yhtiö Oy lahjoittaa Pesäpuun toimintaan euron jokaisesta kokousasiakkaastaan. Kertyneet lahjoitusvarat käytetään Voima Vaikuttaa! –verkoston Keski-Suomessa asuville nuorille heidän itsenäistymisvalmiuksiensa tukemiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Nuoret saavat mahdollisuuden työharjoitteluun Pesäpuu ry:ssä ja valmentautuvat samalla Voima Vaikuttaa! –verkoston vertaistukitoimintaan ja siten myös lastensuojelun kehittämiseen omalla panoksellaan. Yöpuu yhtiö tukee myös Pesäpuun sijaishuollosta itsenäistyviä nuoria lahjoituksellaan Pesäpuun joulukampanjassa 2019.

 

Boutique Hotel Yöpuu
Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä
+358 14 333 900
info@hotelliyopuu.fi

Hotelli Verso
Kauppakatu 35
40100 Jyväskylä
+358 14 333 999
info@hotelliverso.fi

Yrityspalvelut ja myynti
+358 14 333 911
myynti@yopuuyhtio.fi