fbpx

SuperPark Jyväskylä

SuperPark Jyväskylä on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Jyväskylän Lutakon kaupunginosassa sijaitseva liikuntahuvipuisto palvelee liikunnan ystäviä monipuolisilla aktiviteeteilla.

SuperParkin Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja huikeat trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapallo- ja koripalloflipperin avulla. Seikkailualueella voit temppuilla ja kiipeillä mielin määrin.

Ravintola Robson’s tarjoilee maukkaat ja ravitsevat lista-annokset, pienet naposteltavat sekä kahvin kanssa maistuvat makeat ja suolaiset kahvileivät. Lisäksi SuperPark Jyväskylä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Päiväliput ovat voimassa koko päivän, ja rannekkeella voit tulla ja mennä vapaasti alueelle päivän aikana. Saatavilla on myös muun muassa arki-iltalippuja, perhelippuja sekä sarjalippuja.

SuperPark Jyväskylä tukee Pesäpuu ry:n toimintaa lahjoittamalla joululahjalippuja sijaishuollosta itsenäistyville nuorille joulukuussa 2018. Lahjoituksen avulla nuoret pääsevät kokemaan todellista liikunnan iloa ja saavat taatusti ikimuistoisen joululahjaelämyksen.

SuperPark Jyväskylä

Uno Savolan katu 8, 40100 Jyväskylä

+358 40 776 4751

https://superpark.fi/park/jyvaskyla/