fbpx

Lastensuojelun perhehoidon päivät

Tältä sivulta löydätte materiaalia ja täsmävinkkejä siihen, kuinka voitte markkinoida oman organisaationne osallistumista valtakunnallisille lastensuojelun perhehoidon päiville esittelypöydän äärellä. Materiaali on hyödynnettävissä vain tapahtuman ja esittelypöydän varanneiden tahojen markkinointitarpeisiin.

Kertomalla tapahtumaosallistumisestanne, juuri teidän asiakkaanne saavat tiedot mistä olette löydettävissä. Tapahtumaosallistumista kannattaa markkinoida niissä kanavissa, missä kohtaatte omat asiakkaanne normaalistikin. Tapahtuman kävijät suunnittelevat päivänsä etukäteen, joten varmistakaa, että pääsette vaikuttamaan heidän suunnitelmiinsa innostavasti.

Hyödynnättehän kaikessa päiviin liittyvässä viestinnässänne aihetunnisteita #PerhehoidonPäivät ja #YhdessäOlemmeEnemmän. Muita aihetunnisteitakin voi lisätä, kuten #seinäjoki #lastensuojelu #perhehoito #perhehoitajat #tapahtuma #verkostoituminen


Alta löydätte erilaisia materiaaleja someen.  Voitte ladata myös erilaisia bannereita verkkosivuille tai uutiskirjeisiin.

Esimerkki markkinoinnista

Syyskuussa: Kertokaa asiakkaillenne osallistumisestanne näytteilleasettajana omissa kanavissanne ja verkkosivuillanne. Voitte hyödyntää valmiita tapahtuman materiaaleja (alla).

4 viikkoa ennen tapahtumaa:Kertokaa asiakkaillenne, että näyttelypisteen suunnitelmat ovat valmiina ja että odotatte innolla kohtaamista heidän kanssaan.

3 viikkoa ennen tapahtumaa: Aktivoikaa omat asiakkaanne hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Kysykää heiltä, mitä he haluavat nähdä pisteellänne? Voitte saada arvokkaita vinkkejä.

2 viikkoa ennen tapahtumaa: Kertokaa asiakkaillenne mitä pisteelläsi on tarjolla. Mitä palveluja tai tuotteita esittelette? Onko tarjolla arvontaa tai leikkimielistä visailua?

1 viikko ennen tapahtumaa: Muistuttakaa asiakkaitanne läsnäolostanne päivillä.

Tapahtuma viikon alussa: Kertokaa asiakkaillenne, että näette pian. Näin innostatte asiakkaitanne!

 

Hyödynnettävät materiaalit

Banneri 1200 x 200 px

Instagram 1080 x 1090 px

Banneri 800 x 400 px (paperiukot)

Banneri 800 x 400 px (letitys)

Banneri 800 x 400 px (rinnakkain)