Salapoliisitoiminnan ystäväverkosto Salapoliisi Mäyrän kanssa työskenteleville ja muille lasten osallisuuden vahvistamisesta lastensuojelussa kiinnostuneille

Salapoliisitoiminnan ystäväverkosto Salapoliisi Mäyrän kanssa työskenteleville ja muille lasten osallisuuden vahvistamisesta lastensuojelussa kiinnostuneille jatkaa etäyhteyksin toteutettavia tapaamisiaan jälleen tänä vuonna.

Salapoliisitoiminnan ystäväverkostoon ovat tervetulleita kaikki, jotka työskentelevät Salapoliisi Mäyrän kanssa tai ovat ylipäätään kiinnostuneita lasten osallisuuden vahvistamisesta lastensuojelussa.

Verkoston tapaamisissa kuullaan, miten eri toimijat hyödyntävät työssään Salapoliisitoiminnassa kehitettyjä välineitä niin ryhmämuotoisessa toiminnassa kuin asiakastyössä yksittäisten lasten kanssa. Pohdimme myös yhdessä, miten kukin voi vahvistaa lasten ääntä ja kokemusasiantuntijuutta omassa tehtävässään.

“Saamamme palautteen perusteella parasta verkostossa on kuulla eri toimijoita, saada inspiraatiota työhön sekä päästä yhdessä ideoimaan ja kehittämään”, verkostoa ylläpitävä Pesäpuun kehittämispäällikkö Sari-Anne Paaso toteaa.

Tervetuloa mukaan!

Seuraava tapaaminen on 12.4.2024 klo 9–11.

Tuolloin teemana on yksilötyöskentelyn asiakaskirjaukset. Lisäksi kuulemme, mitä Salapoliisitoiminnassa on meneillään juuri nyt.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viesti Sari-Anne Paasolle, niin saat tapahtumaan Teams-kutsun: sari-anne.paaso(at)pesapuu.fi.