Pesäpuu hakee määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäassistenttia, jolla on kokemustaustaa lastensuojelusta

Pesäpuu hakee määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäassistenttia, jolla on kokemustaustaa lastensuojelusta, eli joka on asunut jossain elämänsä vaiheessa lastensuojelulaitoksessa, perhekodissa tai sijaisperheessä. Tehtävä on määräaikainen vuoden ajalle, määräaikaisuuden perusteena on STEAn Paikka auki -avustus. Tehtävään haetaan rahoituspäätöksen mukaisesti alle 30-vuotiasta tai osatyökykyistä henkilöä.

Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Meillä on mahdollista sekä lähi- että etätyö joustotyöaikamallilla, eli sinulla on mahdollisuus tehdä työtä joustavasti toimistollamme, omassa kodissasi tai muussa paikassa, joka tukee työtehtävien hoitamista ja työhyvinvointiasi.

Viestintäassistenttina tehtäviäsi ovat sosiaalisen median päivitysten ja uutiskirjeiden tekninen toteutus, kuvankäsittely ja videoiden tekeminen, verkkosivujen päivittäminen, hakukoneoptimointi ja saavutettavuusasiat sekä tarvittaessa myös muut viestinnän avustavat työtehtävät. Työkaluinasi ovat esimerkiksi Publer, Canva ja WordPress. Työtehtäviin pääset vaikuttamaan myös itse kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Sinulla ei tarvitse olla koulutusta tai aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä, saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja käytettäviin työkaluihin aloittaessasi. Koulutus ja/tai aiempi kokemus viestinnän tehtävistä sekä sosiaalisen median (Facebook, Instagram, X, LinkedIn, TikTok) tuntemus katsotaan eduksi.

Toimit viestinnän ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijan ohjauksessa. Työtehtäväsi ovat itsenäisiä, mutta niihin on tarjolla jatkuvaa tukea asiantuntijalta. Tehtävässä edellytetään kykyä ohjeiden ja aikataulujen noudattamiseen. Paineensietokyky ja sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan lastensuojelun järjestöviestinnän ytimestä, osaamisen kehittymistä tukevan yhteisön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat myös ohjaajan lisäksi oman mentorin, joka tukee sinua työssäsi. Pääset työssäsi tutustumaan monipuolisesti merkitykselliseen lastensuojelun kehittämistyöhön.

Tehtävän palkkaus: 2275 euroa.

Haethan tehtävään 15.1.2024 mennessä. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hakutilanteesta hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakemuksen ja CV:n vastaanottaa sekä lisätietoja tehtävästä antaa Pesäpuun viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Hanna Teriö, hanna.terio(at)pesapuu.fi.