Salapoliisitoiminta etsii uusia kehittämiskumppaneita hyvinvointialueilta ympäri Suomen

Pesäpuun Salapoliisitoiminta etsii ensi vuoden kehittämisprosesseihin uusia kumppaneita eri hyvinvointialueilta laajasti eri puolilta Suomea. Salapoliisitoiminnassa ollaan tänäkin vuonna kehitetty lastensuojelun palveluita yhteistyössä ammattilaisten ja lasten kanssa usealla eri hyvinvointialueella. Lapset ovat päässeet mukaan tuottamaan ajatuksiaan muun muassa lapsikohtaisesta perhehoidon valvonnasta, läheissijoituksista ja oikeudesta hyvinvointiin.

Salapoliisitoiminnassa tehdään myös lastensuojelun ammattilaisten kehittämisprosesseja, joissa mitataan lasten ja nuorten kokemaa hyötyä heidän kanssaan työskentelystä sekä työn vaikuttavuutta niin heidän kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Kysymyksiä hyvinvointialueille: Onko teillä työn alla jokin teema, jonka tueksi haluaisitte saada lasten kokemustietoa? Oletteko kehittämässä lapsiystävällisiä palveluita? Haluatteko Salapoliisitoiminnan kumppaniksi lasten omiin kokemusasiantuntijaryhmiin? Entä onko tarvetta lisätä työntekijöiden osaamista lasten kanssa työskentelyyn?

Salapoliisitoiminnasta annetaan mieluusti lisätietoa näistä teemoista sekä pohditaan yhdessä, millainen yhteistyö palvelisi hyvinvointialueita parhaiten laadukkaiden lapsiystävällisten palveluiden kehittämiseksi.

Pesäpuun Salapoliisitoiminnassa on toteutettu lasten kanssa tehtävää kehittämis- ja vaikuttamistoimintaa jo yli 10 vuoden ajan satojen lasten kanssa. Lue lisää Salapoliisitoiminnan työstä tehdystä historiikista.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:

Pesäpuun kehittämispäällikkö Sari-Anne Paaso, p. 0400 547 233, sari-anne.paaso(at)pesapuu.fi.