Pesäpuun työntekijöiden artikkeleita THL:n Kohti monitoimijaista lastensuojelua -työpaperissa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL julkaisi marraskuun lopussa työpaperin otsikolla Kohti monitoimijaista lastensuojelua hyvinvointialueilla. Työpaperissa esitellään lastensuojelun monitoimijaista kehittämistä eri puolella Suomea vuosien 2021–2022 aikana.

Työpaperissa käydään läpi sosiaali- ja terveysministeriön LAPE-muutosohjelman valtionavustusrahoituksella tehtyä alueellista kehittämistyötä. Julkaisussa on useampi artikkeli Pesäpuun työntekijöiltä.

Kehittämispäällikkö Onni Westlund sekä asiantuntijat Katriina Nokireki ja Fanny Nortamo kirjoittivat julkaisuun artikkelin otsikolla Sijaishuollosta itsenäistyneiden nuorten monitoimijainen vanhemmuuden tuki.

Kehittämispäälliköt Helena Inkinen ja Onni Westlund sekä asiantuntija Milja Kaijanen kirjoittivat artikkelin otsikolla Nuorten kokemusasiantuntijuus osana monitoimijaista lastensuojelua.

Kehittämispäällikkö Onni Westlund ja erityisasiantuntija Maija Haapala sekä johtava sosiaalityöntekijä Sonja Soini Espoon kaupungilta kirjoittivat puolestaan otsikolla Viestintä monitoimijaisena lastensuojelun työvälineenä.

Pääset lukemaan artikkelit ja koko julkaisun tästä linkistä.