Voit tehdä lahjoituksen Pesäpuun työhön nyt myös Otto-automaateilla

Otto-automaateilla voi nyt lahjoittaa Pesäpuun työhön lastensuojelua tarvitsevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja syrjäytymisen estämiseksi. Lahjoituksella olet mukana tukemassa lasten ja nuorten osallisuutta ja mahdollistamassa hyvää elämää. Pesäpuun keräykseen on mahdollista osallistua ympäri Suomea yli 900 Otto.- ja OttoPlus-automaatilla aikavälillä 15.9.–14.12.2022.

Lahjoittaminen Ottopisteillä onnistuu helposti ja nopeasti valitsemalla käteisnostotapahtuman yhteydessä vaihtoehdon ”Otto & lahjoitus”. Käteisnoston yhteydessä valitsemaasi käteisnostoon lisätään automaattisesti viiden euron suuruinen lahjoitus Pesäpuun työlle haastavia elämäntilanteita kohdanneiden lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lahjoitus Otto-automaateilla:

  • Kun olet tekemässä käteisnostoa, valitse ”Oton” sijaan ”Otto & lahjoitus”.
  • Näytölle tulee tietoa keräyksestä.
  • Valitse haluamasi käteisnostosumma, johon on lisätty automaattisesti lahjoitussumma 5 euroa. Lahjoitussumma veloitetaan tililtäsi noston yhteydessä.
  • Ottopiste pyytää sinua vahvistamaan lahjoituksen.
  • Kun olet hyväksynyt lahjoituksen, saat halutessasi vielä vahvistuksen lahjoituksesta joko näytölle tai kuitille.

Otto & lahjoitus tarjoaa helpon ja varman tavan lahjoittaa. Lämmin kiitos tuestasi! Käytännön toimeenpanija Ottopisteillä on Automatia Pankkiautomaatit Oy. Lue lisää “Otto & lahjoitus” lahjoitustavasta Otto.fi verkkosivustolta.

Voit tukea lapsia ja nuoria kauttamme monella tavalla valitsemalla sinulle sopivimman lahjoitustavan. Pitkäjänteinen kuukausilahjoitus ja kertalahjoitus ovat hyviä ja arvokkaita lahjoitustapoja sijaishuollossa olevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Löydät lisää tietoa eri lahjoitustavoista Pesäpuun verkkosivuilta.

Pesäpyy ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/374.