Valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät järjestetään Seinäjoella 8.–9.11.2023

Valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät järjestetään Seinäjoella 8.–9.11.2023. Päivien teema on Yhdessä olemme enemmän.

Päivien pitopaikka Seinäjoki Areenalla mahdollistaa tiiviin yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen koko päivien ajan, niin sisällön, virkistäytymisen kuin iltatilaisuuden vieton osalta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Perhehoitoliitto ry:n kanssa.

Lippujen myynti ja ilmoittautuminen alkavat kesällä 2023.

Julkaisemme ja esittelemme päivien ohjelman, puhujat sekä päivien työpajat ilmoittautumisen aukeamisen yhteydessä valtakunnallisten lastensuojelun perhehoidon päivien omilla sivuilla osoitteessa https://pesapuu.fi/perhehoidonpaivat/.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, yhdessä olemme enemmän!