Tiina Ristikari valittiin Pesäpuun hallituksen puheenjohtajaksi  

Tiina Ristikari toimii Itsenäisyyden juhlavuoden säätiön (ITLA) kehitysjohtajana ja tutkimusprofessorina. Hän on meritoitunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnin tutkijana. Tiinalla on myös laajasti kansainvälistä kokemusta ihmisten hyvinvointiin liittyvissä tutkimuksissa ja hankkeissa. Tervetuloa Tiina Pesäpuuhun ja samalla haikein mielin kiitämme puheenjohtajana 15-vuotta toiminutta professori Tarja Heinoa pitkäjänteisestä työstä lastensuojelun kehittämiseksi Pesäpuussa ja koko Suomessa.

Tiina Ristikari:

”Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä tukemaan Pesäpuun pitkäjänteistä ja innovatiivista työtä sijoitettujen lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Olen ilolla seurannut Pesäpuussa tehtävää kehittämistä ja ollut todella vaikuttunut siitä.”

(uutisteksti jatkuu kuvan jälkeen)

Tiina Ristikari

 

Tarja Heino:

”15 vuotta Pesäpuu puheenjohtajana on ollut mahtava opin matka hyvässä seurassa.

Paljon on näiden vuosien aikana tapahtunut yhteiskunnassa, ihmisten arjessa ja toimintaympäristössä. Pesäpuu on toteuttanut lukuisia ajankohtaan sopivia ja myös muutoksia ennakoivia ja tulevaisuutta luovia, laadukkaita kehittämishankkeita. On ollut etuoikeus saada toimia puheenjohtajana tällaisessa järjestössä. Kiitos luottamuksesta. Kiitos tästä matkasta.

Kiitos teille Pesäpuun tekijöille, lastensuojelun kehittämisen ammattilaisille. Jäähyväisiä tehtävästä ei voi jättää ilman kyyneliä.

Ilon kyyneleet sen sijaan nousevat siitä, että Pesäpuulla on kaikin puolin hyvät eväät tulevaisuuteen – ja uusi osaava ja monipuolinen puheenjohtaja!”

Tarja Heino ja Jari Ketola