Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Pesäpuun toiminnassa mukana olleille lapsille, nuorille, perheille, yhteistyötahoille sekä toimintamme tukijoille!

Pesäpuussa jatkamme työtä sen eteen, että jokainen lapsi ja nuori sijaishuollossa tuntisivat olevansa turvassa, osallinen, arvokas ja rakastettu.

Vuoden 2021 aikana olemme tuoneet esiin toiminnassamme sitä kuinka yhdenvertainen kohtelu on jokaisen perusoikeus. Yhdenvertaisuuden toteutuminen turvaa muidenkin perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista.

Pesäpuussa tahdomme toimia niin, että jokainen lapsi ja nuori lastensuojelussa, sekä hänen vanhempansa ja läheisensä kokevat olevansa tärkeitä ja ainutlaatuisia omana itsenään.

Tahdomme vahvistaa haavoittuvimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten asemaa ja heidän mahdollisuuksiaan toimia arvokkaina yhteisön jäseninä.

Tahdomme edistää jokaisen lapsen ja nuoren kunnioittavaa, hyvää kohtelua ja avunsaantia taustoista tai taidoista huolimatta.

Tahdomme toimia niin, että kaikenlainen syrjintä vähenee, epäkohtiin puututaan ja ratkaisuihin tartutaan.

Teemaan kuvituksen loi kuvittaja ja graafinen suunnittelija Pia Westerholm.


Pesäpuun verkkokauppa palvelee vuodenvaihteen ylitse normaalisti. Tervetuloa merkityksellisille ostoksille Pesäpuun verkkokauppaan!