Joulujuhla nuorille aikuisille

Pesäpuu järjestää lastensuojelukokemuksen omaaville nuorille aikuisille yhteisen joulunvieton Jyväskylässä. Joulujuhlaa vietetään ruokailun, herkuttelun ja hengailun merkeissä.

Juhlinnan mahdollistaa Osuuskauppa Keskimaan Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja. Kampanjasta vuonna 2020 saaduilla lahjoitusvaroilla voimme myös tänä jouluna kattaa joulupöydän koreaksi sekä täyttää kuusenalusen mieluisilla joululahjoilla.

Juhlaan voi osallistua itselleen sopivimmalla tavalla, ja sen aikaa kuin tahtoo. Tärkeintä on, että kokee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, juhlasta saa mielekästä tekemistä sekä vatsan täyteen ja kotiinkin viemisiä. Toiveita mielekkäistä joululahjoista otetaan vastaan.

Alustava ilmoittautuminen ei sido mihinkään, toivomme ilmoittautumisia käytännön järjestelyiden vuoksi. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Pesäpuu korvaa mahdolliset joulujuhlaan osallistumisen matkakulut.

Jouluaaton kohtaamisen nuorille aikuisille järjestää Pesäpuun UP2US – Meistä kiinni -hanke.

Juhlaan voi ilmoittautua mukaan, samalla toiveensa joululahjasta kertoen, Katriinalle tai Jeminalle:
Katriina Nokireki p. 044 715 0221, katriina.nokireki(at)pesapuu.fi
Jemina Jussila p. 040 412 5020 ,jemina.jussila(at)pesapuu.fi