Hyvää ja turvallista joulua!

Pesäpuussa on pysähdytty joulua odotellessa lasten ajatusten äärelle.

Tämän vuoden joulukalenterissa Pesäpuun työntekijät ovat poimineet kukin itseään puhutelleen lapsen viestin Lasten oman vaikuttamiskampanjan julkaisusta kertoen millaisia ajatuksia se herätti. Joulukalenteriin koootut ajatukset ovat katsottavissa Pesäpuun Instagram-tililtä.

Myös Tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä oli oma luukku itsenäisyyspäivänä 6.12.

Lasten omassa vaikuttamiskampanjassa lapset (3–16-v) lähettivät aikuisille 122 korttia ja vastasivat kysymykseen miksi heistä on tärkeää, että lastensuojelun työntekijät tapaavat ja kuuntelevat lapsia.

Hyvää ja turvallista joulua lasten tärkeiden ajatusten äärellä!


Pesäpuun verkkokauppa palvelee joulunaikaan ja vuodenvaihteen ylitse normaalisti. Vielä ehdit hyödyntämään joulukuun tarjouksemme. Tarjoamme toimituksen maksutta joulukuun aikana tehtyihin 70 € ylittäviin verkkokauppatilauksiin. Tervetuloa merkityksellisille ostoksille!