Sijaishuollon juhlapäivä 18.2.2022

Sijaishuollossa asuvia tai asuneita lapsia ja nuoria sekä heistä välittäviä henkilöitä juhlistetaan jälleen perjantaina 18.2.2022 sijaishuollon juhlapäivänä. Toivomme jälleen laajamittaista osallistumista tulevaan juhlapäivään valtakunnallisesti perheissä, laitoksissa, somessa ja tilanteen niin salliessa myös turuilla ja toreilla koko juhlaviikon aikana.

Vinkkejä oman juhlapäivän viettämiseen löydät juhlapäivän verkkosivuilta löytyvästä ideapankista sekä @sijaishuollonjuhlapaiva Instagram-tilin kohokohdista. Edellistä sijaishuollon juhlapäivää oli viettämässä yli 60 toimijaa, joten vinkkejä juhlintaan löytyy runsaasti!

Juhlapäivän tiimoilta tullaan järjestämään mm. sijaishuollon juhlapäivän seminaari sekä -dialogikeskustelut. Juhlapäivästä viestitään eri kanavissa pitkin alkanutta syksyä, vuoden vaihteen ylitse juhlapäivään ja aina sen koontiin saakka. Pesäpuu koordinoi juhlapäivän suunnittelua ja yhdessä muiden toimijoiden kanssa rakennamme päivästä jälleen tuhansille ikimuistoisen ja merkityksellisen juhlan.

Sijaishuollon juhlapäivän visio on, että jokainen lapsi sijaishuollossa kokee olevansa arvostettu ja rakastettu ja näkee maailman täynnä mahdollisuuksia.

Ota sijaishuollon juhlapäivän kanavat seurantaan!
Facebook / Instagram / verkkosivut, ja seuraa aihetunnisteita #sijaishuollonjuhlapäivä ja #CareDay22