Pesäpuun syksyn tapahtumat

Pesäpuun syksyn tapahtumakalenteri koostuu laadukkaasta kattauksesta ammattilaisille suunnattuja koulutuksia sekä webinaareja ja nuorille suunnattuja tapahtumia ja kehittämisryhmiä.

Elokuussa järjestettävässä nuorille suunnatusssa Näkyvissä! –tapahtumassa keskustellaan sateenkaarinuorten kokemuksista ja asemasta sijaishuollossa. Tarjoamme myös avoimen asiantuntijapäivän läheisverkostosijoituksiin liittyvien käytäntöjen jakamiseksi ammattilaisten ja sukulais- ja läheissijaisvanhempien yhteisessä keskustelufoorumissa. Elokuun puolella alkaa lisäksi viisiosainen MindMe-työpajasarja aiheella sijaishuollossa kasvavien koulunkäynti.

Syksyllä tarjolla ovat myös X-ketjun laadukkaan koulutuksen sekä seminaarisarjan toiset osat sekä useampi muu Pesäpuun koulutus, joissa aiheina mm. palvelutarpeen arviointi, lapsen kanssa työskentely ja läheissijaisvanhemmuus.

Katso koko syksyn tarjonta Pesäpuun tapahtumakalenterista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!