Nuorten Turvasatama on auki lähes koko kesän!

Kesää Nuorten Turvasataman Discord-palvelimella vietetään rentoon tapaan yhdessä jutellen ja puuhaillen. Suunnittelemme nuorten kanssa myös tulevaa syksyä. Joka torstaiset pelailu- ja kahvihetket pyörivät kesälläkin klo 15/16–17. Turvasataman työntekijät lomailevat heinäkuussa ja serveri on suljettuna 10.–25.7.2021.

Nuorten Turvasatama-hankkeessa jatkokehitetään lastensuojelusta kokemusta omaaville 13–29-vuotiaille nuorille suunnattua Nuorten Turvasatama Discord-palvelinta yhdessä nuorten kanssa. Serverillä järjestetään erilaista vapaa-ajan toimintaa, vahvistetaan osallisuutta ja toimijuutta, sekä tuetaan ja autetaan verkkovälitteisesti. Turvasatamaan liittyminen on helppoa ja toiminta anonyymiä.

Tunnetko nuoren, tai oletko itse nuori, joka voisi olla kiinnostunut tulemaan mukaan? Liittymään pääsee täältä. Nuorten Turvasatama on lastensuojelun piirissä oleville ja olleille nuorille suunnattu discord-serveri, joka on auki 24/7/365. Turvasatamaan ovat tervetulleita avo-, sijais- ja jälkihuollosta kokemusta omaavat nuoret sekä sijaissisarukset ja kotiin jääneet sisarukset. Serverillä tapahtuu kaikenlaista siistiä ja siellä toimitaan käyttäjänimillä eli nimettömästi. Tuu kurkkaamaan!

Ohjevideo discordiin liittymisestä ja mukaan tulemisesta löytyy täältä.
Lisätietoja antaa Krista Kokkonen, p. 041 731 1402, krista.kokkonen(at)pesapuu.fi.

Nuorten Turvasatama discord-serveriä pyörittää Pesäpuu ry:n, Osallisuuden Aika ry:n ja Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan työntekijät.