Nuorten Turvasatama jouluaattona

Nuorten Turvasatamassa on tarjolla yhteistä tekemistä ja mahdollisuus keskustella mieltä askarruttavista asioista myös jouluaattona.

Nuorten Turvasatamaan ovat tervetulleet kaikki 13–29-vuotiaat nuoret, joilla on kokemusta lastensuojelusta. Jouluaattona paikalla on Pesäpuu ry:n Onni Westlund, joka on itse asunut suurimman osan elämästään sijaishuollossa. Onni (onwE) on tavoitettavissa koko jouluaaton Nuorten Turvasatamassa yksityiskeskusteluita, mutta myös kaikenlaista yhdessäoloa, hauskanpitoa ja yhteisiä keskusteluita varten. Yhdenkään nuoren ei tarvitse jäädä jouluaattona yksin, vaan mukaan pääsee tietokoneella tai kännykällä itselle mieluisasta paikasta. Kaikkeen tekemiseen ja touhuun voi osallistua juuri sillä tavalla, kun itsestä tuntuu hyvältä.

Nuorten Turvasatama on lastensuojelun piirissä oleville ja olleille nuorille suunnattu discord-serveri, joka on auki 24/7. Turvasatamaan ovat tervetulleita avo-, sijais- ja jälkihuollosta kokemusta omaavat nuoret sekä sijaissisarukset ja kotiin jääneet sisarukset. Serverillä tapahtuu kaikenlaista mukavaa ja siellä toimitaan käyttäjänimillä eli nimettömästi.

Nuorten Turvasatamaan pääsee tämän linkin kautta: https://discord.gg/MfedcUk
Ohjevideo discordiin liittymisestä ja mukaan tulemisesta löytyy täältä: https://youtu.be/WWAtCAU5yXo
Lisätietoja antaa Onni Westlund, 045 886 3326, onni.westlund(at)pesapuu.fi.

Nuorten Turvasatama discord-serveriä pyörittää Pesäpuu ry:n, Osallisuuden Aika ry:n ja Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan työntekijät, joilla kaikilla on omia kokemuksia lastensuojeluun liittyen.