Kehittäjäryhmä etsii uusia vertaisuudesta, kehittämisestä ja vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria.

Nuorten kehittäjäryhmän tapaamiset järjestetään Pesäpuun Tampereen toimistolla Tampereen keskustassa. Ryhmän jäsenenä nuorella on mahdollisuus osallistua lastensuojelun kehittämiseen itselleen sopivalla tavalla, yhdessä ryhmän tapaamisissa muiden kanssa keskustelemalla, erilaisiin työpajoihin ja työryhmiin osallistumalla tai vaikka puheenvuoroja opiskelijoille ja ammattilaisille pitämällä. Kaikki osallistumisen tavat ovat aivan yhtä arvokkaita ja mitään mikä ei kiinnosta ei ole pakko tehdä. Ryhmän toimintaa ja tekemistä ohjaa se, mitä osallistuvat nuoret haluavat ryhmän toiminnalta.

Ryhmä on tarkoitettu n. 16–29-vuotiaille nuorille, joilla on kokemusta lastensuojelusta. Tapaamisia on syksyn aikana viisi, joiden lisäksi pidetään pikkujoulut. Tapaamisissa tarjotaan ruoka ja lisäksi maksetaan matkakulut.

Kehittäjäryhmää vetää Pesäpuu ry:n työntekijät Onni Westlund ja Milja Kaijanen, joilla molemmilla on omakohtaista kokemusta lastensuojelusta.

Lue kehittäjäryhmästä, tapaamiskerroista ja yhteydenotosta tarkemmin täältä.

Lisätietoa antavat:

Onni Westlund, p. 045 886 3326, onni.westlund(at)pesapuu.fi

Milja Kaijanen, p. 041 730 4797, milja.kaijanen(at)pesapuu.fi