Haluaisitko mukaan Pieni ääni, iso asia -verkostoon?

Pieni ääni, iso asia -verkosto vahvistaa alle 12-vuotiaiden lasten osallisuutta sijaishuollossa. Haluatko mukaan?

Pieni ääni, iso asia -verkosto on perustettu vuonna 2017 Pesäpuun koordinoimana. Tavoitteena on vahvistaa sijaishuollossa asuvien alle 12-vuotiaiden lasten osallisuutta sekä tehdä vaikuttamistyötä nostamalla esiin sijaishuollossa elävien lasten tuottamaa tietoa hyvinvoinnista, arjesta ja heille tärkeistä asioista.

Verkosto on tarkoitettu sijaishuollossa työskenteleville ammattilaisille ja lasten osallisuuden puolesta toimiville asiantuntijoille.

Haluaisitko olla osa porukkaamme ja toimintaamme? Olisi hienoa, jos voisit tuoda omaa osaamistasi mukaan. Vastaa kyselyyn, johon vastaamalla tiedämme, että olet kiinnostunut olemaan mukana ja voimme tiedottaa sinua verkoston toiminnasta ja olla yhteydessä sinuun. Kyselyyn pääset täältä.