Salapoliisiuutisten kesänumero on ilmestynyt!

Salapoliisiuutiset 2/2020: Salapoliisi Mäyrä innostui lasten ideoista

Lapset lähettivät Salapoliisi Mäyrälle loistavia ehdotuksia, mitä kaikkea kivaa voi tehdä kesällä. Vinkit saatiin, kun Onni ja Mäyrä kyselivät niitä MäyräTV:ssä. Näistä ajatuksista tehtiin MäyräTV:n kahden jakson lisäksi tämä Salapoliisiuutisten uusin numero. Lehdessä annetaan kivojen kesäpuuhien lisäksi vinkkejä mm. siihen, mikä voisi auttaa, kun jotkut asiat harmittavat tai kiukuttavat. Lehti on suunnattu lapsille, mutta se antaa aikuisillekin paljon ajateltavaa. Lue uusin numero täältä.

Salapoliisiuutisissa kerrotaan Salapoliisitoiminnan eli 6–10-vuotiaiden lasten kanssa tehtävän kehittämistyön kuulumisia ja se ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Huhtikuussa ilmestynyt ensimmäinen numero on luettavissa täällä.