Nuoret saivat lippuja Elastisen virtuaalikonserttiin

Yrittäjä Tuomas Kukko lahjoitti Pesäpuu ry:n, Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan ja Osallisuuden Aika ry:n ylläpitämän Nuorten Turvasatama -discordin nuorille lippuja Kummit ry:n järjestämään Elastisen virtuaalikonserttiin 16.5.2020. Kukko on tunnettu kiinteistönvälitysalan yrittäjä ja yksi Neliöt Liikkuu LKV Oy:n perustajaosakkaista. Lahjoituksellaan Kukko tukee työtämme lasten ja nuorten vertaisuuden lisäämiseksi ja yksinäisyyden sekä syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi.

Kukko kertoo: ”Minulla on takana hankala lapsuus ja nuoruus. Paikallinen nuorisotyöntekijä oli minulle erittäin tärkeä henkireikä tähän maailmaan ja sain siitä nuorena erittäin paljon tukea ja turvaa. Haluan olla heikomman puolella ja auttaa muita. Se tuottaa minulle sitä kaikista tärkeintä sisältöä elämääni, jota kutsun “henkiseksi pääomaksi”. Toivottavasti lahjoittamani liput tuottavat unohtumattoman keikkaelämyksen tällä virtuaalisella Elastisen hyväntekeväisyyskeikalla ensi lauantaina.”

Lämpimät kiitokset Kukolle nuorille osoittamastaan tuesta!

Tahdotko olla mukana tukemassa sijaishuollon piirissä olevia lapsia ja nuoria? Tutustu mahdollisuuksiin täältä.