Kokemusasiantuntijan haku avoinna

Tule kehittämään lastensuojelua Pesäpuuhun!

Haemme kokemusasiantuntijaa määräaikaiseen (1vuosi) työsuhteeseen kehittämään lastensuojelua. Työsuhde kuuluu STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaan eli se on tarkoitettu työelämän ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille. Lisätietoja.

Tulet osaksi Pesäpuun lastensuojelun osallisuuden ja kokemusasiantuntijuuden kehittäjätiimiä. Pääset hyödyntämään omia kokemuksiasi, henkilökohtaisia kiinnostuksenkohteitasi sekä osaamistasi laajasti kehittämistyössä. Työsi sisältö rakennetaan monipuolisesti nuorten osallisuuden ja kokemusasiantuntijuuden edistämiseen liittyvistä työtehtävistä. Sinun on mahdollista myös osallistua oman kiinnostuksesi mukaan Pesäpuussa tehtävään muuhun kehittämistyöhön.

Saat arvokasta kokemusta järjestötyöstä, paikallisesta ja valtakunnallisesta kehittämistyöstä sekä laajan näköalapaikan lastensuojelun kentällä. Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja vahvan tuen koko työssäolosi ajan. Pesäpuussa tuetaan työhyvinvointia monipuolisesti eri tavoin sekä mahdollistetaan osallistuminen kiinnostuksesi mukaan osaamista vahvistaviin koulutuksiin.

Arvostamme sijaishuollon kokemusta, henkilökohtaisia kehittämistyötä tukevia vahvuuksia, myönteistä ja innostunutta asennetta, halua kehittyä sekä kokemusta nuorten kanssa toimimisesta. Ensisijaisena toiveenamme on, että pystyt asettumaan Tampereen toimistollemme, mutta tästä on mahdollista neuvotella. Työhön sisältyy matkustamista sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Ennen työsuhteen alkamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote (Laki 955/2011, 6§).

Lisätietoja antavat puhelimitse
Helena Inkinen, p. 040 7053876 ja Johanna Liukkonen, p. 044 7150216.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n 21.2.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.liukkonen(at)pesapuu.fi.