Care Day Cast

Pesäpuu ja Perhehoitoliitto tuottivat yhteistyössä kaksiosaisen podcast-sarjan, jossa puhutaan sijaishuollon juhlapäivään liittyvistä teemoista ja nuorten toiminnasta.

Podcast-sarjan tarkoituksena on juhlia sijaishuollon juhlapäivää Pesäpuun sekä Perhehoitoliiton nuorisotyön yhteistyönä.

Pesäpuun ja Perhehoitoliiton yhteistyössä tehty kaksiosainen podcast-sarja

Care Day Cast Jakso 1: Pesäpuu

Pesäpuun jaksossa Kaisu Saastamoinen haastattelee Katriina Nokirekeä sijaishuollon merkityksestä ja Pesäpuun nuorten toiminnasta. Jaksossa Katriina kertoo mitä sijaishuollon juhlapäivä merkitsee ja mitä hyviä asioita se tuo mukanaan. Katriina kertoo myös mitä toimintaa Pesäpuu tarjoaa nuorille ja miten toimintaan pääsee mukaan. Kannattaa kuunnella loppuun saakka, sillä Katriina kertoo lopuksi myös terveisensä sijaishuollossa oleville tai olleille lapsille ja nuorille. Jakso kestää 14 minuuttia.

Care Day Cast Jakso 2: Perhehoitoliiton nuorisotyö

Perhehoitoliiton jaksossa Tuomas Tiippana ja Tuulikki Mattila kertovat Perhehoitoliiton nuorisotyön toiminnasta, millaista työ on ja miten se liittyy sijaishuollon lapsiin ja nuoriin. Mukana jaksossa myös Perhehoitoliiton nuorisotyössä jo vuodesta 2013 saakka mukana ollut Sofia, joka kertoo kokemuksistaan Perhehoitoliiton tarjoaman nuorisotyön parissa. Jakso kestää 15 minuuttia.

Molemmat jaksot ovat kuunneltavissa Soundcloud-palvelun kautta täällä.

#CareDay20
#sijaishuollonjuhlapäivä