Pesäpuu 20 vuotta -juhlajulkaisu

”Lastensuojelu haastaa, Pesäpuu vastaa.” 

Julkaisimme Pesäpuu 20 vuotta -kirjan 14.11.2019 Helsingissä. Teos on kuvaus kansallisesta lastensuojelun kentästä ja järjestömme toiminnasta kahden vuosikymmenen ajalta. Lisäksi se sisältää kirjeitä lapselle, sijaisvanhemmille ja lastensuojelun ammattilaisille, lastensuojelujärjestöille ja päättäjille sekä Pesäpuulle että Pesäpuusta.

Kuten kirjan toimittanut, Pesäpuun hallituksen puheenjohtaja Tarja Heino kirjoittaa:

”Kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat rauhassa perehtyä syvälle lastensuojelun kehittämisen jännitteisiin kysymyksiin. Sitä voi lukea ajan ja alan kiireinen ihminen, joka haluaa saada kuvan järjestön toiminnan moninaisuudesta. Se on tarkoitettu myös esittelyksi niille, jotka vielä eivät ole tutustuneet henkilökohtaisesti Pesäpuun toimintaan. Sitä voi lukea pala kerrallaan. Erityisesti saamamme kirjeet ansaitsevat pysähtyvän sulattelun. Kirje illassa on riittävä annos eläytyä kunkin kirjoittajan tunnelmaan. Voimme antautua maailmojen vietäväksi ja sallia ajatusten virrata ja tarinoiden kutoutua.”

Kirjan toimituskuntaan kuuluivat myös Tuija Eronen, Riitta Laakso ja Tarja Pösö. Graafisesta suunnittelusta vastasi Anniina Lius.

Lämmin kiitos tasapuolisesti kaikille, jotka osallistuivat kirjan toteutukseen!
Julkaisu on tilattavissa verkkokaupastamme.

dav