MindMe – koulu kuuluu kaikille -koulutusprosessin kunnat on valittu

Haimme TAYS- ja KYS-alueen kuntia kouluja ja sivistystoimia syksyllä käynnistyvään maksuttomaan MindMe – koulutus- ja kehittämisprosessiin. Hakemuksia tuli yhteensä 19 kunnasta, joista mukaan valikoituivat Hämeenlinna, Ylöjärvi, Lempäälä, Hankasalmi ja Jyväskylä. Kiitoksia kaikille prosessiin hakeneille!

Kehittämis- ja koulutusprosessi keskittyy kouluakäymättömien sekä sijoitettujen lasten ja nuorten koulunkäynnintuen mallintamiseen ja järjestämiseen kunnissa. Koulutusprosessi auttaa yksittäisiä kuntia kehittämään ja mallintamaan hyviä käytäntöjä. Prosessi järjestetään yhteistyössä Sisukas-toiminnan, U2US-hankkeen, Valterin, Opetushallituksen ja VIP – vaativan erityisen tuen ohjaus- ja palveluverkoston kanssa.

Prosessiin liittyen syyskuussa järjestetään nuorten foorumi ja marraskuussa kaikille avoin ja maksuton seminaari.