IX Perhehoidon päiville etsitään työpajaideoita

Perhehoitoliitto ry ja Pesäpuu ry järjestävät yhdeksännet valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät Keski-Suomessa Laukaassa 4.–5.11.2020. Päivät pidetään Laukaan Peurungassa. Peurungan kylpylä ja kongressihotelli mahdollistavat tiiviin yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen koko päivien ajan niin sisällön, majoittumisen, virkistäytymisen kuin iltatilaisuuden vietonkin osalta.

Päivien teema on turvassa & hyväksytty.

Haemme parhaillaan työpajaehdotuksia perhehoidon päiville. Lue lisää täällä ja jätä ehdotuksesi 30.9.2019 mennessä.

Perhehoidon päivät on tarkoitettu yhteiseksi kohtaamispaikaksi kaikille lastensuojelun perhehoidon parissa työskenteleville ja siitä kiinnostuneille. Päiville osallistuvat ovat sijaisvanhempia, perhekotien vanhempia, lastensuojelun työntekijöitä, työnohjaajia, kouluttajia ja muita ammattilaisia sekä perhehoidon kokemusasiantuntijoita – sijoitettuja ja syntymävanhempia.

Päivät järjestetään yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n, SOS-lapsikylän, Nuorten Ystävät ry:n ja Ammatillisten perhekotien liiton kanssa.

Lisätiedot: Perhehoitoliiton tiedottaja Kirsi-Marja Nurminen, kirsi-marja.nurminen@perhehoitoliitto.fi, p. 040 310 1446

 

Valtakunnallisia lastensuojelun perhehoidon päiviä tukee