Kutsu Salapoliisien valtakunnalliseen juhlaan

Miltä kuulostaa hauska ja ikimuistoinen huvipuistopäivä Särkänniemessä? Ilmainen buffetlounas ja sekä lapselle ilmainen ranneke?

Pesäpuun 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksia järjestämme Salapoliiseille ihka oman valtakunnallisen Lasten juhlan Tampereella Särkänniemessä lauantaina 31.8. klo 11–13. Lasten juhla tulee olemaan osa Pesäpuun tapahtumarikasta juhlavuotta.

Juhliin kutsutaan Salapoliisitoimintaan osallistuneita lapsia ympäri Suomen. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta yhdessä yhden aikuisen kanssa.

Juhlien tarkoituksena on juhlia lapsia, jotka ovat osallistuneet Salapoliisitoimintaan ja kehittäneet yhdessä kanssamme lastensuojelua lapsiystävällisemmäksi. Salapoliisien kanssa olemme saaneet paljon hyvää aikaan!

Juhlat sisältävät yhteisen lounastilaisuuden, lasten tekemän taidenäyttelyn sekä juhlakonsertin Särkänniemen isolla Estraadilla. Konsertissa esiintyy Salapoliisi Mäyrän Bändi, jota johtavat Pikku Papu-orkesterista tuttu Sanna Kaisa Sundström sekä Mutaveijareiden Leena Untamala. Konsertissa esitetään kaikki neljä Salapoliisi Mäyrän laulua, joiden sanoittamiseen Salapoliisit ovat osallistuneet. Konsertin jälkeen lapset voivat läheisineen jäädä viettämään vapaasti päivää Särkänniemeen.

Maksamme lapsen sekä yhden aikuisen buffetlounaan Maisemaravintola Välkkeessä, sekä lapset saavat myös Särkänniemi-rannekkeen huvipuistoon.

Ilmoittautuminen juhlaan täällä.

Ilmoittautuneet lapset tulevat saamaan oman kutsun kesäkuun lopussa.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Susanna Kalliola, susanna.kalliola@pesapuu.fi, p. 044-7150215.