VerKo-hanke kehittää vertaistukea ja kokemusasiantuntijatoimintaa osana lapsi- ja perhepalveluita

Pesäpuu on mukana VerKo – Vertaistuen ja kokemusasiantuntijuuden paikka lapsi- ja perhepalveluissa -hankkeessa, joka tutkii ja kehittää vertaistukea ja kokemusasiantuntijatoimintaa osana lapsi- ja perhepalveluita. Hankkeessa vuoden 2019 aikana toteutettavan tutkimuksen tavoitteena on selvittää esimerkiksi vertaisten ja kokemusasiantuntijoiden sekä työntekijöiden välistä yhteistyötä, rooleja ja tehtäviä sekä vertaistuki- ja kokemusasiantuntijatoiminnan johtamista lapsi- ja perhepalveluissa. Vuoden 2020 aikana toteutettavalla kehittämisosuudella edistetään uusia vertaistukeen ja kokemusasiantuntijuuteen kytkeytyviä toimintamalleja lapsi- ja perhepalveluissa.

Hankkeen toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu Työsuojelurahaston rahoituksella ja siihen osallistuu seitsemän lasten ja perheiden palveluita tuottavaa organisaatiota.
Lue lisää VerKo-hankkeesta täältä.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Kaisa Malinen: kaisa.malinen@jamk.fi, +358 50 3602104
Twitterissä: VerKo-hanke