Etsimme käyttäjäkokemuksia Salapoliisi Mäyrän oppaasta

Salapoliisi Mäyrän käsikirja on yhdessä lasten kanssa tehty opas, jonka avulla lastensuojelua voidaan tutkia turvallisesti alle 10-vuotiaiden kanssa. Tahdomme tehdä kirjasta entistä paremman ja kehittää sen sisältöjä, jotta kaikilla sijoitetuilla lapsilla olisi mahdollisuus työstää tärkeitä teemoja yhdessä aikuisen kanssa ja jotta heidän ajatuksensa tulisivat kuulluksi.

Nyt etsimmekin kirjan kehittämistyötä varten käyttäjäkokemuksia:

  • Millaisissa tilanteissa olet hyödyntänyt Salapoliisi Mäyrän käsikirjaa?
  • Millaista palautetta sinulla ja/tai lapsilla on kirjasta herännyt?
  • Miten olet soveltanut kirjaa työskentelyssäsi?
  • Kaipaisitko lisätukea kirjan tai sen teemojen työstämiseen lapsen kanssa?

Järjestämme keväällä tapaamisen jatkokehittämisen merkeissä. Jos olet kiinnostunut osallistua ryhmään, kerro se meille ja olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja kehittäjätapaamisesta antaa Pesäpuun kehittämispäällikkö Sari-Anne Paaso, 0400 547 233, sari-anne.paaso@pesapuu.fi.

Käyttäjäkokemuksia voi lähettää Pesäpuun Facebook-sivun kautta tai osoitteeseen verkkokauppa@pesapuu.fi. Kaikkien helmikuun aikana palautetta antaneiden kesken arvotaan Dinot osaavat –kortit (arvo 50 e).