Mukaan Ääni lapselle -kampanjaan?

Anna ääni lapselle on lasten asioista kiinnostuneiden järjestöjen ja kansalaisten vaikuttamiskampanja, joka perustuu joukkovoimaan ja hengenheimolaisuuteen. Kampanjan tavoitteena on vaikuttaa siihen, että päättäjinä eri päätöksenteon tasoilla on mahdollisimman monta lapsen edun ajajaa ja että päättäjät tietävät, miten lapsen etu otetaan huomioon.

Kampanjassa on mukana yli kolmekymmentä järjestöä sekä vapaaehtoisia kansalaisia. Anna ääni lapselle on poliittisesti sitoutumaton kampanja, jonka ainoa tavoite on edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja lasten hyvinvointia.

Ääni lapselle -ehdokkaaksi?

Tarjoamme eduskuntavaaliehdokkaille mahdollisuuden ryhtyä Ääni lapselle -ehdokkaaksi!

Ääni lapselle -ehdokkaana sitoudut kampanjamme teeseihin ja lupaat toimia lapsen hyvinvoinnin puolesta myös, jos tulet valituksi kansanedustajaksi. Vastaanotat agenttikirjeitämme vaaleihin asti ja voit hyödyntää niissä jaettua tietoa vaalityössäsi. Nimesi julkaistaan näillä sivuilla ja voit  kertoa äänestäjille olevasi Ääni lapselle! Et kuitenkaan sitoudu mihinkään ja halutessasi voit lopettaa Ääni lapselle -ehdokkuuden koska tahansa, jos et koe sitä itsellesi sopivaksi tavaksi vaikuttaa lasten puolesta.

Lue Ääni lapselle -ehdokkaan teesit paremman lapsuuden puolesta ja lähde mukaan! Voit ilmoittautua Anna ääni lapselle -tietovisan kautta.

Lue täältä, ketkä eduskuntavaaliehdokkaat ovat jo mukana!

Ääni lapselle -agentiksi?

Anna ääni lapselle -kampanja tarjoaa kenelle tahansa helpon ja omaan tilanteeseen sopivan tavan vaikuttaa lasten puolesta. Ääni lapselle -agenttina saat sähköpostitse käyttöösi järjestöjen asiantuntemukseen ja tuoreeseen tutkimustietoon perustuvaa materiaalia, jota voit käyttää valitsemallasi tavalla – tai olla käyttämättä. Ääni lapselle -agenttikirjeet sisältävät tietoa lasten asemasta ja lapsi- ja perhepolitiikasta, infografiikkaa, somekuvia ja vinkkejä vaikuttamiseen. Et sitoudu materiaalin jakamiseen ja voit lopettaa Äänenä lapselle toimimisen koska tahansa. Materiaali julkaistaan osin myös näillä sivuilla, mutta agenttina saat kaiken materiaalin aina käyttöösi reilusti ennen muita, suoraan omaan sähköpostiisi.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa? Ilmoittaudu Ääni lapselle -agentiksi tästä linkistä! Liity myös agenttien omaan Facebook-ryhmään ja seuraa Twitterissä tunnisteella @AaniLapselle ja hashtagilla #äänilapselle.

Testaa tietosi lapsen oikeuksista!

Olemme julkaisseet Anna ääni lapselle -tietovisan, jolla voit testata, kuinka hyvin tunnet lapsen asemaa ja lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa. Kokeile ja lähde mukaan kampanjaamme! Ei haittaa, vaikka kaikki vastaukset eivät menisi oikein – luethan huolella myös vastaukset, sillä kysely myös kouluttaa aiheesta.