Video: ”Että lapsella olisi lupa rakastaa kaikkia perheitään”

Valtakunnallisilla perhehoidon päivillä julkaistiin Pesäpuu ry:n #Munperheethankkeen video ”Että lapsella olisi lupa rakastaa kaikkia perheitään”Videolla perhehoidossa asuvat lapset ja heille tärkeät aikuiset kertovat, mikä auttaa, että saa rakastaa kaikkia perheenjäseniä, ja että sijaisperheessä on hyvä olla. Videon voit katsoa täältä.

Video on kuvattu Pesäpuu ry:n #Munperheet-hankkeen ja Salapoliisitoiminnan sekä Tampereen kaupungin sijais- ja jälkihuollon sosiaaliaseman kanssa järjestetyssä päivässä, jossa lapset ja lasten läheiset aikuiset – syntymävanhemmat, isovanhemmat ja sijaisvanhemmat – tutkivat, keitä kuuluu kuvitteellisen, sijaisperheessä asuvan Mäyrä-hahmon perheeseen. Aikaisemmin nuoret ovat kertoneet, että on vaikeaa, jos ei ole lupa rakastaa kaikkia perheitä.