Tule sydänystäväksi

Sijaishuollon nuoret kaipaavat arvokkuutta ja yhteisöllisyyttä. Nuoret kaipaavat vertaisia. Tule sydänystäväksi: Lahjoittamalla mahdollistat nuorten osallistumista kehittäjäryhmiin ja tuet heidän hyvinvointiaan.

 

Katso video nuorten kehittämistoiminnasta

Pesäpuu täyttää ensi vuonna 20 vuotta. Meille sydämen asia on ollut auttaa ja tukea sijaishuollon asiakkaina olevia ja olleita lapsia ja nuoria. Toiminnan kautta olemme tavoittaneet tuhansia lapsia ja nuoria, sijais- ja syntymävanhempia, alan ammattilaisia ja päättäjiä, joiden kanssa yhdessä, luottaen toisiimme, olemme ponnistelleet lastensuojelun paremman tulevaisuuden eteen.

Lupaus lapselle voi tapahtua Pesäpuun toiminnan kautta. Valitse itsellesi sopivin tapa auttaa – tule vapaaehtoiseksi, tee tavaralahjoitus tai lahjoita haluamasi summa valitsemallesi kohteelle. Lisätietoja lahjoituskohteista- ja tavoista löydät täältä.