Kutsu nuorelle: Tule mukaan lastensuojelun kehittämiseen!

Etsimme uuteen UP2US – vertaisuus ja kokemusasiantuntijuus maakunnan voimavarana lastensuojelun sijaishuollossa -hankkeeseen kehittämistyöstä kiinnostuneita 15–25-vuotiaita nuoria mukaan toimintaan. Hankkeessa perustetaan maakunnalliset lastensuojelun sijaishuollon kehittäjäryhmät Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Kehittäjäryhmissä nuorilla on mahdollisuus tavata muita nuoria, joilla on kokemuksia sijaishuollosta sekä päästä kehittämään ja vaikuttamaan sijaishuoltoon liittyviä toimintatapoja ja käytäntöjä.

Kehittäjäryhmien toiminta on nuorista ja heidän toiveistaan lähtevää. Ryhmissä mukana olevien työntekijöiden tehtävä on tarjota nuorille tila ja tilaisuus kehittämistyölle. Ryhmät kokoontuvat vähintään kerran kuukaudessa kehittämistyön äärellä. Tapaamiset ovat pääsääntöisesti arki-iltaisin, jokaisella ryhmäkerralla on tarjolla ruokaa.

Ryhmien vetämisestä vastaavat itsekin sijaishuollossa asuneet, nykyään Pesäpuu ry:ssä asiantuntijoina työskentelevät Katriina Nokireki ja Onni Westlund. Tervetuloa mukaan katsomaan olisiko tää sun juttu, tulemalla et sitoudu mihinkään.

Pirkanmaalla kehittäjäryhmätoiminta alkaa syyskuun alkupuolella ja Keski-Suomessa syys-lokakuun vaihteessa. Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua kehittäjäryhmään ja saat lisätietoja:

Keski-Suomi: Katriina Nokireki, katriina.nokireki@pesapuu.fi tai Whatsappissa numeroon 044 7150221
Pirkanmaa: Onni Westlund, onni.westlund@pesapuu.fi tai Whatsappissa numeroon 045 886 3326.