Päivitetty tietopaketti oheishuoltajuudesta lastensuojelussa

Olemme koonneet useiden asiantuntijoiden kanssa tietopaketin oheishuoltajuudesta lastensuojelussa. Tietopaketissa on tietoa oheishuoltajuudesta ja sen hakemisesta lastensuojelutyön näkökulmasta. Huoltajuuskysymykset liittyvät moneen muuhunkin lapsen elämäntilanteeseen, mutta oheishuoltajuusratkaisut lastensuojelussa ovat osoittautuneet hyvin tulkinnanvaraisiksi ja selkeyttä kaipaaviksi.

 

Lue päivitetty tietopaketti

Tietopaketti sisältää mm.

  • oheishuoltajuuteen liittyviä lainkohtia
  • käytännön esimerkkejä
  • tietoa taloudellisesta tuesta ja muusta tuesta
  • tietoa oheishuoltajuuden hakemisesta ja erilaisista menettelytavoista

 

Kommentoi ja kysy oheishuoltajuudesta ja tietopaketista kyselyssämme – vastaajien kesken arvomme vuosittain Pesäpuun tuotepaketin. Voit jättää yhteystietosi, jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä tai jos haluat osallistua oheishuoltajuutta koskevaan tutkimukseen. Voit kommentoida tai kertoa kokemuksistasi myös nimettömänä.