Perhehoidon päivien näytteilleasettajien myyntipöydät ovat varattavissa

Pesäpuu ry ja Perhehoitoliitto ry järjestävät VIII Valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät 7.–8.11.2018. Päivät järjestetään tällä kertaa vasta saneeratussa Peurungan kylpylässä Laukaalla, Keski-Suomessa.

Päivien teemana on Hyvinvointia Perhehoidossa. Ohjelma päiville on suunniteltu yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n, SOS-lapsikyläsäätiön, Nuorten ystävät ry:n ja Ammatillisten perhekotien liiton kanssa.

Päiville odotetaan yli 300 sijaisvanhempaa sekä perhehoidon ja sosiaalityön ammattilaista ja asiantuntijaa eri puolelta Suomea. Peurungan kylpylä ja kongressihotelli mahdollistaa päivien teeman sisällyttämisen kiinteästi päivien ohjelmaan. Uskommekin, että päivät houkuttelevat osallistumaan ja mahdollistavat tiiviin yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen koko päivien ajan, niin sisällön, majoittumisen, virkistäytymisen kuin iltatilaisuuden vietonkin osalta. Myös teille näytteilleasettajille!

Tarkempi ohjelma julkaistaan kevään 2018 aikana, mutta näytteilleasettajien myyntipöydät tulevat myyntiin nyt! Esittely-/myyntipöydän hinta on 450 euroa (veroton myynti, AlvL 4 § mukaan). Pöydän hinta sisältää yhden osallistujan osallistumisen päiville.

Pöydät sijaitsevat Peurungan areenan tiloissa, jossa järjestetään pääluennot sekä kahvitukset. Päivien osallistujat ovat tiloissa tiiviisti päivien ajan. Päivillä tavoitatte varmasti tärkeitä asiakkaita ja löydätte uusia yhteistyökumppaneita. Pöytiä on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Varaa esittelypöytä 31.8.2018 mennessä sähköpostitse toimisto@pesapuu.fi tai soittamalla 014-3322500. Pöydän mukana osallistuvan tiedot pyydämme myöhemmin.

Lisätietoa Peurungasta: http://www.peurunka.fi/

Tulosta kutsu

 

Tiedustelut:

Jenni Ruohonen
puh. 014-332 2500
toimisto@pesapuu.fi