Ajattelun apukäsi

Uutisarkistoon

27.4.2017 15:50

Älyä tunteet – apukäsi lasten tunnetaitojen vahvistamiseen. Innostuneen vastaanoton saanut, helppokäyttöinen materiaali on tarkoitettu keskusteluvälineeksi kouluikäisille lapsille. Pakettiin kuuluu värikäs kuva- ja tehtäväkirja, apukäsi-lehtiö, käyttöohjeet aikuiselle sekä Punainen ja Vihreä nukke tunnesäätelyn harjoittelun tueksi. (Hinta 35 €)

Apukäsi auttaa lasta työstämään arjessa kohdattuja vaikeita tilanteita, vahvoja tunteita sekä haitallisia ja hyödyllisiä ajatuksia. Tämä Norjassa kehitetty kognitiiviseen terapiaan perustuva menetelmä ohjaa lasta myönteisiin toimintatapoihin ja soveltuu kotiin, kouluun, päiväkotiin, lastensuojeluun, sijaisperheisiin ja oppilashuoltoon. Sitä voidaan käyttää myös ohjattuna oma-apu -materiaalina lapsilla.

• Lue blogi
• Tutustu lyhytelokuvaan: Pelko & Punaiset ja Vihreät ajatukset
• Älyä tunteet FacebookissaCopyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta