Vertaiskahvila sateenkaarinuorille lastensuojelussa Tampereella

25.10.2018
Pesäpuun Tampereen toimipiste, Hämeenkatu 14 C 30 (Central Office)

klo: 17.00–20.00

Vertaiskahvila sateenkaarinuorille lastensuojelussa on tarkoitettu noin 15–23-vuotiaille sijaishuollossa (esim. sijaisperhe, lastensuojelulaitos) asuville tai asuneille nuorille. Ryhmä on suunnattu mm. lesboille, homoille, bi- ja panseksuaaleille, trans- ja muunsukupuolisille ja kaikille sateenkaaren alta itsensä löytäville itsemäärittelyä kunnioittaen. Kahvilaan tullessasi et sitoudu mihinkään. Vertaiskahvila järjestetään alkuun kertaluontoisena, mutta tarpeen ja kiinnostuksen mukaan toimintaa voidaan jatkaa. Tarkoituksena on mahdollistaa turvallinen tila puhua ja vaihtaa kokemuksia siitä, onko lastensuojelussa onnistuttu huomioimaan nuorten tarpeet sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuteen liittyen.

Vertaiskahvilan suunnittelusta ja vetämisestä vastaa Pesäpuun asiantuntija Onni, joka on asunut suurimman osan elämästään sijaisperheissä. Toisena mukavana tyyppinä mukana on Teija, joka on itsekin sateenkaarinuori ja työskentelee Seta ry:n alueellisen nuorisotyön koordinaattorina muun muassa vertaisryhmätoiminnan kehittämisen parissa.

Toivomme ilmoittautumisia viimeistään 22.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen onni.westlund@pesapuu.fi tai Whatsappissa numeroon 045 886 3326. Kahvilassa on tarjolla ruokaa, herkkuja ja kahvia tai teetä, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

Kaikille vertaiskahvilaan ilmoittautuneille lähetetään infokirje vielä ennen torstaita 25.10. Infokirjeessä on mm. tarkemmat ohjeet saapumisesta Pesäpuun toimistolle kuvien kanssa. Voimme myös sopia siitä, että Teija tai Onni tulevat vastaan samassa rakennuksessa olevan Pellas Cafen eteen.

Kaikissa kysymyksissä voi olla yhteydessä itse tai turvallisen aikuisen (esim. sijaisvanhempi/ohjaaja/muu) välityksellä Onniin sähköpostilla onni.westlund@pesapuu.fi tai Whatsappissa 045 886 3326.