SOILA-hakuinfo: Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -rahoitushaku 2024

28.5.2024
Etäyhteys (Teams)

Aika: 28.5.2024 klo 12.00-14.30
Paikka: Etäyhteys (Teams)
Hinta: Maksuton

Hakuinfo on tarkoitettu kaikille rahoitushausta kiinnostuneille: hankehakijoille, hankekumppaneiden etsijöille ja muutoin lastensuojelun sosiaalisten innovaatioiden ideoinnista kiinnostuneille.

Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -ESR+ TL 5.1 -kauden toinen rahoitushaku avautuu huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin

Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -aluehankkeiden rahoitushaku avautuu alustavasti ajalla 29.4.–16.9.2024.

Vuoden 2024 hankehaku aukeaa Etelä-Suomen, Länsi-Suomen ja Pohjois-Suomen alueilla. Itä-Suomen osalta hakua ei avata. Hakuaika on ELY-keskusten alueella yhteinen.

Etelä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen rakennerahastoalueilla haku aukeaa seuraavissa maakunnissa:

  • Etelä-Suomi: Uusimaa, Etelä-Karjala, Kanta-Häme, Kymenlaakso ja Päijät-Häme
  • Länsi-Suomi: Keski-Pohjanmaa, Pirkanmaa, Pohjanmaa
  • Pohjois-Suomi: Pohjois-Pohjanmaa, Lappi ja Kainuu

Erityisesti aluehankkeita toivotaan haettavaksi Keski-Pohjanmaan, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Uudenmaan ja Etelä-Karjalan maakunnissa, joissa ei vuoden 2023 rahoitushaun tuloksena käynnistynyt hankkeita. Uudenmaan maakunnan osalta rahoitus koskee Helsinkiä, Länsi-, Keski- ja Itä-Uudenmaan sekä Vantaa-Kerava hyvinvointialueita. Muut maakunnat vastaavat alueellisesti hyvinvointialueita. Itä-Suomessa ei avaudu rahoitushakua vuonna 2024.

Rahoitus on jaettu maakunnittain ja myöntövaltuus vaihtelee. Summat julkistetaan haun avautuessa. Hankkeita voi hakea maakunnallisina, ylimaakunnallisina ja ylialueellisina kokonaisuuksina.

Hakutiedote julkaistaan huhtikuun lopussa rakennerahastot.fi sivuston Eura-järjestelmässä,  jonka kautta hakemukset tehdään.
Linkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Tiedot linkitetään SOILA-hankkeen verkkosivulle.

Tilaisuudessa saat perustietoa rahoitushausta, lastensuojelun erityispiirteitä ja sosiaalisista innovaatioista Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -erityistavoitteessa. Tilaisuudessa pääset verkottumaan ja kysymään lisätietoa rahoittajilta, ELY-keskusten edustajilta. Tilaisuudessa saat myös eväät hankevalmistelun jatkosteppejä varten ja kuulet, miten SOILA-koordinaatio tukee hankevalmistelua ideoinnista rahoitushaun päättymiseen saakka.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 27.5.2024 täällä.